خرید و مشاوره فنی: 65555653-021

راهنمای نصب توری ضد تریپس

توری ضد حشره نصب شده بر روی گلخانه

فهرست مطالب

توری ضد تریپس که به آن توری ضد حشره نیز گفته می‌شود، از تجهیزات مهم و ضروری برای گلخانه‌ها می‌باشد. به این دلیل که از ورود حشرات ریز و درشت و حتی حشراتی که با چشم به سختی دیده می‌شوند، جلوگیری می‌کند.

این توری‌ها در رنگ‌های سفید عرضه می‌شوند. علاوه بر این عامل مورد توجه دیگر، میزان مش توری می‌باشد. هر چه میزان مش توری بالاتر باشد، از ورود حشرات بسیار ریزتری ممانعت می‌کند.

توری ضد تریپس

مراحل نصب توری ضد تریپس

از موارد چالش برانگیر نحوه نصب توری آنتی تریپس است. نصب صحیح توری و همچنین محکم نمودن آن بر روی گلخانه، جز موارد بسیار حائز اهمیت بوده که باید به آن توجه کامل داشت. در این مطلب قصد داریم مراحل و روش‌های نصب توری ضد حشره را به طور کامل به شما آموزش دهیم.

مرحله اول: انتخاب نوع توری

قبل از عملیات نصب باید نوع توری را درست انتخاب کنید. به عنوان نمونه اگر در منطقه ی مورد نظر حشره تریپس موجود باشد حتما از توری ضد تریپس باید استفاده نمود، که مش این نوع توری 50 می باشد. در حالیکه منطقه، فاقد حشره تریپس باشد توری ضد حشره با مش 30 یا 40 کفایت می‌کند.

مرحله دوم: انتخاب اندازه و متراژ

برای مشخص کردن متراژ مورد نیاز از توری ضد تریپس  باید حتما قبل از نصب توری حشره گیر، متراژ گلخانه را در نظر بگیرید. این امر به شما کمک می‌‌کند تا دقیقا آن میزان از توری که نیاز دارید را تهیه کنید.

به عنوان مثال شما ممکن است بخواهید تنها ورودی پنجره‌ها را با توری بپوشانید، یا برعکس بخواهید کل دیوارهای جانبی گلخانه را با توری پوشش دهید.

مرحله سوم: مشخص کردن جای نصب توری

پس از انتخاب متراژ مناسب توری، باید محل نصب کردن آن را مشخص کنید. مشخص کردن محل نصب به شما کمک می‌کند تا مقدار دقیق توری مورد نیاز را تخمین بزنید و همچنین بتوانید تعداد گیره یا بست مورد نیاز را محاسبه کنید. 

معمولا توری ضد تریپس روی تمام منافذی که امکان ورود حشرات باشد، از جمله پنجره‌ها، هواکش‌های گلخانه و یا حتی جلوی پدهای سلولزی، نصب می‌شوند.

محافظت از گلخانه با توری ضد تریپس

مرحله چهارم: استفاده از فنر و لاکینگ برای نصب

یکی از وسایلی که برای نصب توری به آن نیاز دارید، فنر و لاکینگ است. به خاطر داشته باشید که به غیر از فنر و لاکینگ می‌توان از بست‌های مخصوص توری ضد حشره نیز برای نصب استفاده کنید.

استفاده از تجهیزاتی غیر از موارد بالا ممکن است باعث آسیب به توری حشره گیر شود. محل قرار گرفتن بست توری یا اتصال آن به لاکینگ‌ها را به درستی فیکس کرده و بعد از نصب، توری را روی آن محکم کنید.

پس از اتمام عملیات نصب حتما از محکم بودن تمامی قسمت‌ها مطمئن شوید. در مراحل نصب توری ضد حشره رعایت نکات ایمنی الزامی می‌باشد تا خطری شما را تهدید نکند.

فنر برای نصب توری ضد تریپس

مزیت‌های کاربرد لاکینگ فنر در نصب توری

نصب خیلی سریع و آسان انجام می‌شود و آلیاژ به کار رفته در لاکینگ به صورتی می باشد که مانع از زنگ زدن آن می‌شود.

 نصب استاندارد در این روش، سبب جلوگیری از پاره شدن توری شده و از ورود حشرات ممانعت به عمل می‌آورد. همچنین نصب با سیستم لاکینگ فنر، باعث استحکام توری شده و توری حشره گیر بدون چین خوردگی نصب می‌شود.

      مرتب‌سازی مقالات:

    • پیش‌فرض
    • جدید‌ترین
    • پربازدیدترین
    • بیشترین امتیاز

      جدید‌ترین مقالات:

    توری ضد حشره نصب شده بر روی گلخانه

    نکات انتخاب توری ضد حشره

    توری ضد حشره از تجهیزات مهم و ضروری برای گلخانه‌ها می‌باشد. برای انتخاب این نوع از توری معیارهای متفاوتی همچون نوع آفت، اندازه سوراخ، متراژ گلخانه و ... دخیل می‌باشند.

    دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید: